Nytt Pooldäck i Tumba

Vi besöker Kjell o Maria som byggt pool i Tumba

Nytt Pooldäck

En välkomnande atmosfär

Maria och Kjell hälsar välkomna till sin nybyggda altan, som ligger i perfekt solläge i Tumba, Botkyrka.

“Förut hade vi massor av tallar på marken intill, så det gick inte att ha en pool. Men när kommunen tog ned dem, tänkte vi: Nu ska vi göra det här,” säger Kjell.

Kjell och Maria på nya pooldäcket i Tumba

Skapandet av ett drömprojekt

Genom ett samarbete med Serving har Maria och Kjell förvandlat sina idéer till verklighet. Med Serving’s hjälp har de skapat en unik och inbjudande miljö där de kan njuta av varje solig dag vid poolkanten.

Valet föll på en rund pool, för att passa in med tårtbitsformen på tomten. PoolKungen stod för leveransen och Lillegräv & Transport AB har grävt, gjutit betongplattan och monterat poolen. I detta goda samarbete var det Serving som fick bygga altanen.

Utgångspunkten var de skisser som Maria och Kjell gjorde.

– Så kom ni ut och tittade på plats. Och utifrån våra skisser ritade ni upp en tredimensionell modell och det var som att man kände: Wow, det är precis så här vi vill ha det!

Till vardags jobbar Kjell som projektledare på ett företag som utför stambyten hos stora bostadsbolag. Bakgrunden finns inom snickeri, så för Kjell har det fallit naturligt att se hur allt skulle bli.

– Men inte för mig, säger Maria. Men Jonas har varit jättebra med det, att visa så att även jag förstår.

 

På poolaltanen i Tumba, södra Stockholm

Kjell fäller ner poolstegen

Uppfyllda drömmar och glädje

I samarbete med PoolKungen och Lillegräv & Transport AB har de skapat en harmonisk utomhusmiljö där de kan njuta av sköna dagar vid poolkanten. Med fokus på detaljer och funktion har de skapat ett underbart utrymme där både estetik och bekvämlighet går hand i hand.

En detalj i bygget är poolkanten, som paret efter lite funderande bestämde sig för att Serving fick bygga.

– Vi ville fortsätta med det runda intrycket även på sargen. Så vi bollade idéer och Jonas visade hur man kunde göra.

Längtan till framtiden

Maria och Kjell ser fram emot att fortsätta förbättra sin utomhusmiljö. Med planer på att lägga till ett staket och ett glasräcke för att avgränsa altanen, är deras drömprojekt långt ifrån över. De längtar redan till vårens ankomst då de återigen kan njuta av varje stund utomhus.

Kjell och Maria på nya altanen