Kontakta oss

Kontakta oss, vi återkommer på din fråga samma dag, eller nästa vardag.

Telefon

+46 70 371 69 00

Mail

info@serving.nu

Boka ett gratis besök

Ofta så går det att lämna ett pris utifrån våra tidigare erfaremheter av liknande projekt, men allra bäst blir det om vi kan besöka dig och gå igenom precis vad du önskar göra.

När vår kunskap o erfarenhet, möter dina ideer och önskemål – då blir projektet som bäst. Då vet vi precis vad som skall göras och kan ge dig vårt bästa pris, utan att behöva ta höjd för osäkra faktorer.

Bästa pris och nöjdaste kunder börjar alltid med en gratis offert. Kontakta oss idag!

Vi jobbar mellan 8-17, men svarar även övriga tider

Vad säger våra kunder?

Johan skrev: ⭐⭐⭐⭐⭐
Mycket bra bemötande och ett utmärkt genomfört arbete med vår dörr. Kom också med bra egna inspel som förbättrade resultatet. Mycket nöjd.

Trixi skrev: ⭐⭐⭐⭐⭐
Vi är väldigt nöjda med arbetet Stiftelsen Serving gjorde för oss och allt till ett bra pris. Jonas var noggrann och väl bemötande. Vi kommer höra av oss till Serving för framtida projekt.

Lisa skrev: ⭐⭐⭐⭐⭐
Kan varmt rekommendera dom. Trevliga, proffsiga och väl utfört arbete!

Victoria skrev: ⭐⭐⭐⭐⭐
Jag är supernöjd med Servings leverans av att bygga mitt IKEA-kök från start till slut. Jonas har bra kommunikation, är väldigt tillgänglig och lyhörd för mina tankar och frågor. Han mötte mina behov och var hela tiden väldigt tydlig med att jag ska vara nöjd med slutresultatet, vilket jag blev. Jag kommer använda mig av Serving i framtiden vid byggen, och jag kan starkt rekommendera dem!